Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article



Korunumlu koridor ve hol: Yandaki başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın üzere ivedi durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Kuruluşda mevcut insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna alınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Umumiyetle Yangın Kapısı Fiyatları yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve düşüncemcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda ilgi edilmesi müstelzim tasar çizim detayları EN 16034 CE markalama eğitimi yangın kapısı sertifikalarına sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en amelî fiyat politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat yaratıcı bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın kapısı fiyatları hakkında haber alabilirsiniz, Siz değerli üyelerimizin vereceği yangın kapısı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak bozuk yangın kapısı elde edebilirsiniz.

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere göre hangi kuruluşlarda yangın bapsı kullanıvermek zorunludur Yangın Çıkış Kapısı bakacak olursak;

Report this wiki page